Russisk statsborgerskab: betingelserne og proceduren for opnåelse af



Mange udlændinge tror, om muligheden for at få russisk statsborgerskab. Regelmæssigt denne proces indført en lang række ændringer med henblik på en forenkling af procedurerne. Nogle mennesker er ude af stand til at bruge en forenklet processen med at erhverve borgerskab, men de skal opfylde visse krav og betingelser. Du skal forstå hvordan og hvor man kan anvende, hvad de dokumenter, der er tildelt, og hvad der rent faktisk kræves statsborgerskab. Hver udlænding, der har opnået statsborgerskab i den russiske Føderation, kan stole på forskellige kapaciteter. Disse omfatter følgende: Der er flere eksisterende programmer, der giver mulighed for at få russisk statsborgerskab med en minimal indsats, men at udlændinge skal opfylde visse krav. Hver udlænding skal vide, at for at opnå statsborgerskab i den russiske Føderation det er kun mulig under visse betingelser. Uden sandsynlige årsag er det anset for umuligt. Statsborgerskab i den russiske Føderation kan realiseres på flere måder afhængigt af den ledige grund: afvisning af russisk statsborgerskab skal også være korrekt udstedt, for hvilke det er nødvendigt at indsende en særlig ansøgning til FMS. Afkald er frivillige kun, så ingen måde at tvinge undlader at tvinge en person til at give afkald på statsborgerskab. Enhver borger i et andet land, har mulighed for at blive statsborger i den russiske Føderation. Dette bør være fulgte den korrekte procedure for at få russisk statsborgerskab. Han er til at udføre flere på hinanden følgende faser. Alle handlinger skal udføres i faktiske tid. Således er den proces, der er ganske lang, som fra datoen for indgivelse af en ansøgning om statsborgerskab skal bestå for ikke mindre end et år. Russisk statsborgerskab kræver udarbejdelse af en række dokumenter og udføre mange på hinanden følgende handlinger. Processen for opnåelse af statsborgerskab for den russiske Føderation kan blive udført i henhold til standarden en ordning eller i henhold til den forenklede. Forenklet få russisk statsborgerskab er kun tilladt under særlige programmer.

Under disse forhold vil reducere den mængde tid, du bliver nødt til at tilbringe for statsborgerskab. I henhold til den normale procedure, skal ansøgeren lever i Rusland (ikke mindre end fem år med bopæl i den russiske Føderation. Den russisk statsborgerskab for børn er også baseret på dette princip. Derudover krav: Dokumenter for at få russisk statsborgerskab, er det nødvendigt at ansøge om seks måneder, indtil udløbet af gyldighedsperioden af opholdstilladelsen. Mens processen kan udelukkende voksen-og kan person. For børn processen er udført af forældre eller værger. Denne proces er kun tilgængelig for personer, der passer til kravene i programmet til genhusning af landsmænd eller andre programmer. For dem, er blevet væsentligt forenklet få russisk statsborgerskab. Processen tager ikke meget tid og ikke kræver udarbejdelse af talrige papirer. For at Bruge denne forenklede procedure kan kun bestemte kategorier af ansøgere. Disse omfatter udlændinge med hensyn til de vilkaar: At afgøre, om en bestemt udlænding at bruge den fremskyndede procedure, kan det anbefales at rådføre sig med en erfaren advokat. Normalt indvandrere fra KREDITINSTITUTTER kan anvende denne ordning, som er russisk som modersmål. Denne status tildeles efter bestået Kommissionen, samt at det er testet i skriftlig form. Derudover tilbydes en sådan mulighed for at andre personer under visse betingelser. Ret til at modtage russisk statsborgerskab i henhold til den forenklede procedure, der er til rådighed: Alle frem for udenlandske personer, der har mulighed for at drage fordel af en forenklet processen med at få russisk statsborgerskab. Hvis det er umuligt for en udlænding at anvende en forenklet ordning, vil han nødt til at udføre på hinanden følgende trin af en standard procedure. Hver fase har sine egne nuancer, så det er vigtigt at foretage en grundig forståelse for de regler i processen. Udlændinge, når de krydser grænsen, skal have et visum eller pas. Fra residenter i lande, der er Toldunion medlemmer, kræves en intern pas. I løbet af de næste dage fra ankomst i det land, indvandreren skal give meddelelse om sin ankomst, FMS.

Hvis du leje en lejlighed, eller fortsat