ONLINE KONSULTATION MED EN ADVOKATModerne kommunikationsmidler give folk mulighed for at kommunikere «online», så udtrykket «advokat online» ikke længere giver anledning til et smil. Men ofte mennesker, der kun ønsker at høre, hvad de er klar til at høre. Mening, der ikke er sammenfaldende med deres egne, at de ikke opfatter eller opfatter som forkert. Derfor, før du ansøger om online rådgivning fra en advokat, der har brug for at forberede dig selv og tænk over følgende:

Hvis jeg kan kort og klart beskrive de problem i sig selv?

Hvad slags svar, jeg forventer?

Hvis jeg ønskede at høre en bekræftelse på, at jeg selvfølgelig kender? Måske har jeg bare lyst til at bekræfte min uskyld?

Er jeg parat til at acceptere en udtalelse fra en advokat, som ikke er sammenfaldende med min personlige mening?

Hvad skal jeg gøre, når den advokat, der ikke er sammenfaldende med min opfattelse af problemet?

Fra kunden, der er rettet til «advokat», i vid udstrækning afhænger af de fordele, at den vil modtage fra høringen.